Brendan Fraser se rasplakao nakon šestominutnih ovacija na filmskom festivalu u Veneciji

Glumac Brendan Fraser rasplakao se nakon šestominutnih ovacija na filmskom festivalu u Veneciji za njegov prvi film nakon višegodišnje pauze.

Fraser je ponovo bio u središtu pažnje na Venecijanskom filmskom festivalu i dobio je pohvale za svoju ulogu u nadolazećem filmu Darrena Aronofskog, “The Whale“.

Fraser se asplakao u kinu dok su ga gledaoci nagradili šestominutnim aplauzom, prenosi Variety.

Fraser, koji se uglavnom držao podalje od svjetla reflektora nakon što se bavio fizičkim bolestima zbog izvođenja mnogih vlastitih vratolomija na ekranu, je također bio pogođen mentalnim posljedicama navodnog incidenta seksualnog napada koji se dogodio 2003. godine.

Ponovo se vraća na filmsko platno za ulogu za koju mnogi vjeruju da bi mogla biti kandidat za Oscara kao Charlie čovjek težak 270 kilograma koji se osjeća kao da mu se život bliži kraju.

Fraser je bio primjetno dirnut reakcijom na film da je jedva mogao ustati dok je publika klicala nakon što je prikazana odjavna špica.

Tokom intervjua s novinarima prije prikazivanja, Fraser je izrazio zahvalnost na “toplom prijemu” publike koji je dobio za svoj novi film.

Ostavite komentar