Brad Pitt više ne tuguje: Glumac napokon sretan

Brad Pitt je konačno sretan, tvrde izvori bliski slavnom Hollywoodskom ljepotanu, on je prebolio razvod od Angeline Joliei uživa u momačkom životu i druženju sa prijateljima koje njegova bivša nije voljela.

Iako je bio slomljen kada je majka njegove djece prije godinu i po dana podnijela zahtjev za razvod, za koji je priznao da je kriv jer je mnogo pio i pušio marihuanu, glumac je shvatio da je to bilo najbolje rješenje. Njegovi prijatelji kažu da je tek sada svjestan koliko je Jolie oblikovala njegov život i sputavala ga, pa ponovo uživa u svemu što je volio da radi prije nego što ju je upoznao.

– Razdvajanje je bilo brutalno i to je bio najteži period u Bradovom životu, pogotovo jer je njihovo šestero djece ostalo da živi sa Angelinom. Bilo je tu i mnogo svađa i prepucavanja. Ipak, on je preuzeo odgovornost za svoje ponašanje, izgladili su odnose i potom je počeo da uživa u svom životu bez nje – otkrio je izvor za američke medije i dodao da je razvod bio odličan motiv za Pitta da počne više da brine o sebi.

– On sada vodi mnogo više računa o sebi, zdraviji je i neuporedivo sretniji. Obnovio je stare kontakte, ponovo izlazi sa prijateljima i zabavlja se, a ni piće ni marihuana više mu nisu prioritet. Koliko god da je volio Angelinu, svađe sa njom su ga iscrpljivale i često je padao u depresiju. Ne kaje se što je bio s njom, naročito zato što imaju djecu, ali zaključio je da mu je ona uzimala energiju. Bez nje je sve mnogo jednostavnije. Jedino mu smeta to što provodi manje vremena sa mališanima nego ranije, ali potrudit će se da se i to promijeni. Još nije spreman za novu ljubav, ali ne isključuje ni tu mogućnost – zaključuje izvor.