Bolest Selene Gomez je povezala sa nekadašnjom prijateljicom Taylor Swift

Bila je uz nju u najtežnim momentima.  Izgleda da su dvije prijateljice ponovo u dobrim odnosima. Selena Gomez viđena je u javnosti prvi put nakon što je puštena sa rehabilitacije, a pored skijanja sa Bailey Madison nosila je i duks sa Reputation svjetske turneje svoje nekadašnje prijateljice Taylor Swift.

Izvor blizak Seleni tvrdi da taj duks potvrđuje da su ona i Taylor ponovo prijateljice!

“Taylor je bila uvek zaštitnički nastrojena prema Seleni i kada je čula da je na rehabilitaciji, odložila je sve svoje obaveze i otišla da je vidi” , tvrdi izvor. “Njena posjeta dosta je uticala na Selenu i možda spriječila neke strašnije stvari da se dogode.”

On je također objasnio da su se pomenute pevačice udaljile prije par godina jer je  Taylor bilo dosta da sluša dramu svoje prijateljice i njenog tadašnjeg momka, Justina Biebera.

“Međutim, otkako je Taylor  pružila ruku pomirenja njih dvije su ponovo bliske. Stalno pričaju preko video poziva i to čini Selenu manje usamljenom.”

Sada kada je dobila svoju prijateljicu nazad, izvor tvrdi da se Selena osjeća puno bolje.

“Bilo je potrebno dosta truda i energije da Selena uspije da se izvuče iz mračnog mjesta u svojoj glavi na koje su je životne okolnosti navele”, priznaje izvor.

“Sve stvari koje su joj smetale u vezi Taylor ranije, sada razumije i upravo su joj potrebne.”

View this post on Instagram

20wineteen

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on