Vijesti

Blake Lively fashion kraljica Croisette

Blake in bleuU četvrom mjesecu druge trudnoće, privlačna 28-godišnja glumica Blake Lively, pravog imena Blake Ellender Brown je sretna i sa stilom pokazuje svoje sklonosti ka eleganciji i raskošnom odijevanju. Očekujući sretan događaj sa suprugom, kanadskim glumcem Rayanom Raynoldsom za koga se udala prije četiri godine, neprestalno mijenja toalete rado pozirajući, na veliku radost fotografa i paparazzija kojih u Cannesu ne nedostaje.

Za predstavljanje filma “Café Society” odabrala je kombinezon kolekcije visoke mode, Juana Carlosa Obando i Louboutinove espadrile. Zatim se pojavila u toaletama talijanskih kuća “Versace” i “Valentino” unaprijeđujući wavy frizure. Njeguje i retro izgled, što se uklapa u Allenov film o Zlatnom dobu Hoollywooda.

Na večeri koju su zajednički organizirali brand “Chanel” i francusko izdanje magazina “Vanity Fair”, neprikosnovena junakinja masovno gledane tv. serije “Gossip Girl” se odjenula u boje Francuske, uspješno predstavivši svoj “soo french” izgled zahvaljujući umijeću marke “Barrie”.

Mini oprava Giambattiste Valli je otkrila duge i lijepe noge glumice, visoke 178 cm. koja je pompezno predstavila photocall svog drugog filma, nazvanog “The Shallows“, zanimljivog i suvremenog remakea čuvenih “Ralja”.

Posebnu pažnju je izazvala i oprava, odmah nazvana “Pepeljuga” koju potpisuje Vivienne Westwood kao i kraljevsko plava haljina “Ateliera Versace”, što će zacijelo uči u kanski arhiv elegancije i luksuza.

Džana Mujadžić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)