Biyak (2022)

Godina: 2022 (juli)

Žanr:
Drama

Režija:
Joel C. Lamangan

Glavne uloge:
Angelica Cervantes, Quinn Carillo, Albie Casiño, Vance Larena …

Radnja filma:
Sudbina daje davno izgubljenim sestrama, Violet i Samantha, drugačiji scenario o porodici jer tamo gdje većina ljudi nalazi utjehu, one imaju haos i zlostavljanje …

Violet (Angelica Cervantes) i Samantha (Quinn Carillo) su sestre koje su odrasle u dva različita svijeta nakon što je Violet data na usvajanje kao dijete. Iako je data bogatoj porodici i živi udobnim životom, Violet trpi posljedice jer doživljava stalno seksualno zlostavljanje od strane svog usvojitelja.

Želeći da pobjegne od ove bijede, ona traži svoju pravu porodicu uz pomoć svog momka Williama (Vance Larena). Nakon uspješne potrage, ona je u mogućnosti da se ponovo poveže sa svojom biološkom majkom i upoznaje svoju polusestru Samantu.

Iako je svaka odrasla u različititom stilu života, dvije sestre će pronaći svoj neobičan zajednički jezik jer im se oba svijeta vrte oko droge i seksualnog zlostavljanja. Sada kada su jedna drugoj dale zaštitu i nalaze se u prisustvu onih koji ih istinski vole, hoće li ove dvije duše koje pate konačno imati miran život kakav zaslužuju?

Ostavite komentar