Biopic o Britney Spears na tv “Lifetime”

Britney biopicPublika oduševljena, slijedbenici također

Novost je oduševila ljubitelje glazbenog izraza interpretatorice “Baby One More Time” jer je televizija “Lifetime” upravo objavila izlazak biopica o karijeri Britney Spears, kojoj se projekt ne dopada!

Televizijski film od dva sata će se predstaviti početkom slijedece godine na “Lifetimeu” sa Natashom Bassett u glavnoj ulozi, poznatoj iz filmova “Hail Caesar” i “Rake”. Odgovorni iz televizijskog kanala su objasnili kako su željeli poći tragom pjevačicinog postojanja od početaka u Louisiani, preko raskida sa Justinom Timberlakeom do fotografijama na kojima se vidi da vozi automobil sa djetetom u krilu.

Godinama medijski veoma praćena Britney Spears je ipak uspjela prevazići vatrenu spiralu i uspostaviti distance aktualnog imagea, i haotičnog odnosa s ocem njezinih sinova, Kevinom Federline. Uprkos mnšstvu problema u osobnom životu, pjevačica je prodala 200 milijuna albuma, uspjevši sačuvati fanove i ljubav publike, uvijek potrvrđenu i iskazanu.
Zato je pop-star odbila biopic što je podsjeća na neuspjehe i ponašanje koje želi zaboraviti i zauvijek udaljiti. Njezini glasnogovornici su izjavili da pjevačica “Ne želi učestvovati u projektu koji je odbila”!

Čekajući tv film, ljubitelji Britney Spears su pohitali kupti njezin deveti album “Glory”, upravo izašao u prodaju.

Džana Mujadžić