Beyonce krije polusestru čija je majka bila striptizeta i prostitutka

Pop pjevačica Beyonce krije svoju polusestru koju je njen otac dobio sa striptizetom i prostitutkom koja je bila u zatvoru nekoliko puta. RadarOnline je došao do dokumenata koji otkrivaju afere i život kojim je živjela Taqoya Branscomb, ljubavnica Beyonceinog oca.

Iako je DNK test koji je naručio sud potvrdio da je djevojčica Koi iz Teksasa kćerka Beyonceinog oca Mathewa Knowlesa i Taqoye, on je nikada nije priznao, a Beyonce je nikada nije prihvatila.

Zbog ove afere diva je prekinula kontakt s ocem, a njena majka se razvela od njega. Niko nije mogao vjerovati da je njen voljeni otac odlučio zamijeniti suprugu Tinu prostitutkom i striptizetom.

Taqoya je hapšena 2007. i 2008. godine zbog prostitucije, ali je u zatvoru provela samo 20 dana. Sada je sretna žena i radi kao agentica nekretninama.

“Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i ušla sam u posao s lijepim ženama s visokom klijentelom te su me tokom racija hapsili. Nakon nekoliko dana provedenih u zatvoru, odlučila sam izaći iz tog posla”, kazala je.

U tom periodu je upoznala Beyonceinog oca i zatrudnjela. Za Koi se saznalo 2009. godine, a tada su na vidjelo izašli svi grijesi Beyonceinog oca. Navodno, to mu nije bila prva i jedina afera i bio je poznat kao ženskaroš. Potvrdio je to i jedan od menadžera grupe Destiny’s Child Brian Moore. Ispričao je kako je s divinim ocem birao modele za spot.

“Kada je došla jedna lijepa djevojka Mathew se uhvatio za pantalone i rekao joj ‘Ako želiš raditi, morat ćeš mi nešto dati'”, kazao je Moore.

Nažalost, Koi nije jedino dijete iz njegovih afera. Nakon afere sa striptizetom, Mathew je imao vanbračnu vezu sa kanadskom glumicom Alexandrom Wright. Iz te veze je 2010. godine rođen dječak Nixon. Upravo ova afera je bila kap koja je prelila čašu i natjerala Tinu Knowles da 2009. godine kaže da je kraj.