mix

Beyoncé i Jay-Z najpopularniji Hollywoodski par u potrazi su za surogat majkom, koja će im podariti još jedno muško djete!

Beyoncé i Jay-Z planiraju da dobiju još jedno djete, a izvor blizak porodici tvrdi da zvijezde traže surogat majku koja bi im rodila još jednog sina!

Ova godina je za porodicu Carter protekla u znaku ljubavi” , izjavio je izvor. “Shvatili su da su i dalje mladi i puni života, tako da, zašto da ne? Imaju sav novac ovog svijeta, mogu ga iskoristiti za svoju porodicu.”

Popularne zvijezde odlučile su se za surogat majku iz mnogo razloga. Izvor navodi da, iako se Bijonse osjeća prilično dobro i tek joj je tridesetsedam godina, ne želi da rizikuje i osjeća da su njeni dani u drugom stanju daleko iza nje.

Traže najbolju surogat majku koju mogu da dobiju. Nadaju se djetetu što prije. Očekuju da dobiju bebu do kraja sledeće godine najkasnije” , potvrdio je izvor.

Pomenuti par već ima troje dece, šestogodišnju kćerku Blu Ivi i dvoje osamnaestomesečnih blizanaca Rumi i Sira, a nedavno su doneli odluku da svojoj djeci podare još jednog brata.

Njih dvoje jedva čekaju da dobiju djete. Bijonse duboko u svom srcu zna da će voljeti ovu bebu isto kao i ostalo troje koje je sama rodila. Četiri je njihov srećan broj, tako da će četvrto dete značiti da je njihova porodica kompletna.”