Ben Affleck viđen kako posrće i tetura ulicom u zagrljaju nepoznate djevojke

Svega nekoliko sati nakon što se pohvalio da godinu dana nije popio ni kap alkohola, slavni glumac viđen je u veoma lošem stanju.

Glumac Ben Aflek godinu dana je bio trijezan i time se nedavno pohvalio na društvenim mrežama. Sad je odlučio da to proslavi – ludom, pijanom žurkom, pišu mediji.

Aflek je ponovo poklekao pred porocima i nekoliko dana ranije počeo je da slaviti Noć vještica. S maskom kostura teturao se ulicama nakon žurke koju je organizirao UNICEF u Holivudu.

Novinarima je pozirao u zagrljaju s nepoznatom mladom djevojkom, a mediji navode da mu je ona bila pratilja na zabavi. Na snimku koji su objavili strani mediji vidi se kako devojka ulazi u automobil, a on ostaje da pozira paparacima.

U tom trenutku Aflek se jedva drži na nogama, posrće, a u jednom trenutku bi sigurno pao, da se nije naslonio na automobil.

Pogledajte snimak sa društvene mreže:

https://www.instagram.com/p/B4KO1nSHx9m/?utm_source=ig_web_copy_link

— Teško je i neuhvatljivo ostati trijezan svima koji se bore protiv ove zavisnosti. Ben je priznao da će s vremena na vrijeme posustati. Nije nikad došao do tačke da je zavisnost postala prošlost — izjavio je Aflekov prijatelj nakon što su procurile fotografije i snimci.

Prije nego što je otišao na dobrotvornu zabavu, Aflek se na društvenim mrežama našalio sa svojim problemom s alkoholom.

— Provalili ste me, počeo sam da izlazim. Ali budimo ozbiljni na trenutak i recimo nešto što je zaista važno. Više od godinu dana se liječim od zavisnosti od alkohola, a dio tog puta je i pomaganje drugima. The Midnight Mission je nevjerovatna organizacija koja pomaže oko smeštaja, oporavka, obučavanja i razvoja onima kojima je potrebno. Doniraću im novac jer postoje ljudi koji se svakodnevno bore protiv zavisnosti, a nemaju sredstava i treba im pomoć — napisao je Ben.

Jutro nakon žurke, Ben se družio s bivšom suprugom Jennifer Garner (47) i njihovom djecom ispred kuće.