SerijeTraileri

Bebi-tur (2023- )

Serija / Бэби-тур
Godina: 2023- (juni)

Žanr:
Komedija

Glavne uloge:
Anna Kotova, Dmitriy Kulichkov, Evgeniya Dmitrieva, Egor Druzhinin, Anastasiya Popova, Lina Mirimskaya, Mikhail Khuranov, Elizaveta Lotova, Valentin Samokhin, Aleksandr Zolotovitskiy, Svetlana Svibilskaya, Yevgeniy Shumeyko …

Radnja serije:
2009. godina, malo rusko selo Livni. Glavna junakinja, živahna i svrsishodna Zinaida, hoda od stana do stana, ne baš uspješna u prodaji kozmetike, a u jednoj od svojih posjeta saznaje da postoji način da promijeni svoj život. Ako rodite dijete u Sjedinjenim Državama, ono će postati Amerikanac koji će moći prevesti svu svoju rodbinu u inostranstvo. Zinaida odlučuje djelovati bez odlaganja i podstiče svoje prijatelje, radnike lokalne živinarske farme, da hitno zatrudne i odlete u Sjedinjene Države.

Ali muškarci su protiv toga. Shvativši da pomoć nemaju od koga čekati, djevojke traže dodatnu zaradu, koja nije uvijek legalna. Ali to je pola bitke. Najvažnije je pronaći način da zatrudnite. Na putu do cilja, Zina, Gela, Tatjana i Kira suočiće se sa mnogim poteškoćama i nedoumicama: da li rade pravu stvar kada žele da napuste svoj dom?

Ostavite komentar