mix

Avril Lavigne okrenula novu stranicu u životu

Potpuno novu stranicu života okrenula je pjevačica Avril Lavigne – nakon pet godina pauze zbog iscrpljujuće lajmske bolesti vratila se u javnost – najprije muzici te je nedavno izdala singl ‘Head Above Water’, a u život joj je ušetao i novi muškarac.

Kanadska pjevačica, autorica tekstova, dizajnerica i glumica Avril Lavigne ima novog muškarca u životu! S njim je 34-godišnjakinja ponosno prošetala Beverly Hillsom, a strani mediji pišu da je par već neko vrijeme vezi, ali su se u početku skrivali.

Paparazzi su pjevačicu napokon snimili s Phillipom Sarofimom, 32-godišnjim biznismenom, sinom teksaškog milijardera Fayeza Sarofima koji je drugi najveći dioničar energetske kompanije iz Houstona, Kinder Morgan. Upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkih prijatelja i od tada su nerazdvojni.

U utorak navečer uhvaćeni su u šopingu gradom, a mnogi već nagađaju obzirom da su snimljeni kako stoje ispred izloga s prstenjem.
Prije ove veze imala je dva neuspješna braka, prvi s kanadskim glazbenikom Deryckom Whibleyem, a drugi, koji je završio 2015. dok je bolovala, s frontmenom Nickelbacka Chadom Kroegerom.