Angelina želi da se pomiri sa Bradom ali on ne želi o tome razgovarati

Angelina i Brad su papire za razvod braka predali još u septembru 2016. godine, ali do razvoda još uvijek nije došlo, ali prema pisanju američkih medija Angelina Jolie odugovlački razvod, a jedan od razloga je zato što želi ponovo osvojiti svog supruga.

Angelina je, naime, Bradu jasno dala do znanja da se želi pomiriti s njim. Jolie bi željela da ponovo postanu porodica, no Brad o tome ne želi ni da čuje i jedino mu je bitno njegovo šestero djece.

“Brad samo želi da se sve napokon riješi. Sve je to moglo biti gotovo i prije godinu, no Angelina odugovlači proces”, rekao je izvor.

Još od septembra 2016. godine kada je brakorazvodna parnica pokrenuta , Brada je istraživao FBI zbog optužbi da je fizički zlostavljao sina Maddoxa, ali optužbe su kasnije odbačene.

Angelinin tim je 2017. godine optužio Brada kako ne plaća alimentaciju, no njegov advokat je potvrdio da je u tom periodu Brad platio alimentaciju u iznosu od 1,27 miliona eura. Također je dodao kako je je Angelini dao zajam od 7 miliona eura kako bi kupila kuću za porodicu.

Angelina Jolie i Brad Pit imaju troje biološke djece Shiloh, Knox i Vivienne i troje Angelinine usvojene djece Maddoxa, Paxa i Zaharu. Par je posljednji put viđen zajedno u februaru ove godine u advokatskom uredu u Los Angelesu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *