Angelina Jolie otvoreno prijeti Brad Pittu

Sudska bitka Angeline Jolie i Brada Pitta se nastavlja, i čini se da odnos bivših supružnika postaje sve gori i gori. Sada je slavna glumica iznijela nove šokantne optužbe na račun Brada.

Naime, Angelina je optužila Brada da se plaši da će istina izaći na vidjelo i da se on svim silama trudi da to spriječi, piše TMZ. Takođe, ponovo je pokrenula priču o navodima da je Brad zlostavljao njihovu djecu, iako je istraga utvrdila da takve optužbe nemaju osnova.

Pravni tim glumice u nekoliko navrata optužio je njenog supruga da je loš otac, te da ima problema sa alkoholom, marihuanom i kontrolom bjesa. Ona sada navodno planira da te navode potkrijepi i dokazima, zbog čega Brad “strahuje da će javnost saznati istinu”.

Inače, Brad je krajem prošle godine podnio papire sudu u kojima je optužio Angelinu da je ugrozila privatnost njihove djece, pošto je podnijela nezapečanjene dokumente kojima je pokušala da ga spriječi da promijeni uslove njihovog dogovora oko starateljstva.

Time bi, tvrdi Pitt, brojni detalji iz života njihovo šestoro djece, poput imena njihovih doktora, postali dostupni javnosti.

Angelina mu je odgovorila da se slaže sa njim da svi dokumenti trebaju ostati tajni, ali da je on kriv za probleme sa kojima se djeca susreću.

– Naravno da Brad želi da zapečati cijeli slučaj, pogotovo detalje istrage o nasilju koje je sproveo FBI i socijalna služba – navela je ona u sudskim dokumentima.

Šta će na kraju biti ostaje da nam vrijeme pokaže.