Amber Heard od Johnnyja Deppa tražila da joj dopusti da besplatno živi u njegovim stanovima

Amber Heard je prijetila da će Johnnyju Deppu izreći zabranu prilaska ako joj ne nastavi dopuštati da besplatno živi u tri njegova penthousea u Los Angelesu, tvrdili su glumčevi advokati tokom suđenja u Fairfaxu u Virginiji.

Poroti su pokazani dokumenti Amberinog advokata iz 2016. godine, koji uključuju spisak finansijskih zahtjeva glumice nekoliko dana nakon što je podnijela zahtjev za razvod.

Pismo je poslano Deppovom advokatu Jacobu Bloomu 24. maja 2016. – samo tri dana nakon što se par žestoko posvađao, a Amber je tvrdila da ju je bivši suprug udario mobilnim telefonom, što on poriče.

U pismu Heardine advokatice iz tog perioda, Samanthe Spector, navodi se da Amber nije podnijela zahtjev za zabranu prilaska Johnnyju i da želi pronaći “dugoročna rješenja van očiju javnosti”.

Samantha je tražila da Amber ima pravo na “ekskluzivno korištenje i posjed” crnog Range Rovera, kao i mogućnost da živi u tri penthousea u zapadnom Hollywoodu, a da “Johnny nastavi plaćati hipoteku i račune za komunalije”.

U pismu se od glumca traži i doprinos od 100.000 dolara za razumne troškove advokata i 25.000 dolara za troškove forenzičkog računovodstva koje treba platiti do 27. maja – tri dana nakon slanja pisma.

U pismu upućenom Deppovom advokatu piše: “Kao što možda znate, vaš klijent i Amberin suprug, Johnny Depp, nasilno je napao Amber i prijetio joj je u subotu uveče, 21. maja, u njihovom penthouse apartmanu.

“Postoji nekoliko svjedoka ovog konkretnog incidenta i postoje fotografije koje prikazuju materijalnu štetu koju je Johnny nanio, kao i fizičke povrede na Amber. Nažalost, ovo nije prvi incident porodičnog nasilja koje je Johnny počinio nad Amber. Zapravo, dogodila su se još dva incidenta u proteklih šest mjeseci”, navodi se u pismu.

Naglašeno je da glumica, iako se boji bivšeg supruga,”snažno insistira da učine sve što je moguće da ova stvar ostane van fokusa medija”.

Johnny oštro poriče Amberine optužbe za zlostavljanje u porodici.

Advokatica je dalje rekla da je glumica željela “brzo privatno i prijateljsko rešenje”, prije nego što je izdala listu njenih zahtjeva.

Nije jasno kako su odgovorili Deppovi advokati, ali Amber je ipak 27. maja podnijela zahtjev za privremenu zabranu prilaska.

Ostavite komentar