mix

Amanda Bynes konačno otvorila dušu i progovorila o svom ponašanju

Amanda Bynes nakon četiri godine od skandaloznog ponašanja, otkriva šta je zapravo istina, i svaku put kada pomisli na prošlost ne osjeća se najbolje.

Američka glumica našla se na naslovnoj strani novog izdanja magazina “Paper”, a u velikom interjuu koji nosi naziv Amanda Bajns ruši internet. Otkrila je da se sramoti svog ponašanja koje joj je preko noći koštalo slave, ali i normalnog života.

Sramim se i stidim svih stvari koje sam rekla. Ne mogu da vratim vrijeme, ali da mogu bih. Žao mi je što sam bilo koga povredila i lagala, sve te stvari me izjedaju iznutra. Osjećam se grozno, muka mi je i tužna sam. Sve šta sam radila u životu, uništila sam zbog Twittera.”, rekla je veoma potištena Bajns

Glumica koja se proslavila devedesetih ulogom u serijama “All That” i “The Amanda Show” , kaže da je već četiri godine trijezna i čista, a krenula je i na studije Modnog dizajna.

Ipak, tu 2014. godinu nikada neće zaboraviti. Osuđena je na uslovnu kaznu zbog vožnje u pijanom stanju. Zbog tog sunovrata, krenula je serija twittova u kojima se obračunavala sa poznatim ličnostima, ali i ocem koga je optužila za lažno zloostavljanje.

“Svi smo mi različiti , kod mene je konzumiranje marihuane sa drugim drogama i alkoholom izazvalo groznu reakciju. Učinilo me je drugačijom osobom. Ja sam zapravo fina. Nikada ne bih rekla nešto što bi povredilo ljude.”, završava Amanda

Iako, publiku ni nakon ovih skandala nije izgubila, jer su se svi nadali da će iz problema izaći kao pobjednik.