Alain Delon: Povraća mi se od ljudi, spreman sam otići s ovog svijeta

Posljednji Intervju glumca Alain Delon koji je dao za časopis “Paris Match” rastužio je mnoge. Glumac slavi 60 godina karijere, a požalio se kako je spreman otići s ovog svijeta.

Delon tvrdi kako je u filmskoj industriji sve lažno, a muči ga i što kasni snimanje njegovog posljednjeg filma “The empty house” kojeg snima s kolegicom Juliette Binoche.

– Sve sam već doživio i vidio. Povraća mi se od ove epohe jer nema više poštovanja prema nikome. Nemam za čime žaliti, sve se vrti isključivo oko novca – rekao je legendarni Francuz.

Dodaje kako je većina njegovih kolega umrla, a najveća mu je želja da po posljednji put stane na pozorišne daske.

U pozorištu je zadnje nastupio 2011. u “Običnom danu” reditelja Erica Assousa, a posljednji put se pojavio na filmu 2012. u ruskoj komediji “S Novym godom, mamy!”.

– U filmskoj industriji je većina toga lažno. Ima ljudi koje doslovce mrzim – kaže Alen.

Delon se na filmu pojavio kao 22- godišnjak i ubrzo postao jedan od najatraktivnijih i najtraženijih mladih francuskih glumaca. Njegovom ugledu nije naštetilo ni priznanje 1968. da ima veze s pariškim podzemljem, a bio je poznat i kao veliki zavodnik.

S bivšom suprugom i manekenkom Nathalie) Delon, s kojom je bio u braku pet godina, ima sina Anthonyja.

S pokojnom glumicom Christom Päffgeno Nico ima sina Christiana, a sina Alaina Fabiena i kći Anouchku ima iz veze s manekenkom Rosalie van Breemen.