Alain Delon : kakav otac, takav sin

Deloni u žiži interesa

Poznati francuski glumac, danas 82-godišnji Alain Delon koji dugo živi u Švicarskoj, osobno je telefoniarao u policijsku stanicu pariškog prvog okruga, srdačno se zahvalivši ekipi koja mu je spasila mlađeg sina, 21-godišnjeg Alaina Fabiena. Mladić je vozio motor vidljivo alkoholiziran pa ga je policija zaustavila i stavila u “samicu za otriježnjenje”, gdje je proveo noć.

Kao stariji brat Antony, rođen 1963. godine u braku sa Nathalie, zbog koje je Alain Delon ostavio slavnu Austrijanku Romy Schneider koja mu je i otvorila vrata sedme umjetnosti, Alain Fabien se osamostavljava praveći posebne gluposti. Još 2011. je dobro zabrinuo helevetske vlasti pijankama i razuzdanošću zbog navodne očeve dominacije i autoriteta, koje ne podnosi.

Sin Mađarice i Holandjanke Rosalie von Breemen, nekadašnje manekenke, u sjeni je sestre Anuške, uspješne teatarske umjetnice, veoma sređenog postojanja. Aktualno ekskluzivni maneken čuvene pariške kuće Dior, mladić je odlučio ostvariti ozbiljnu glumačku karijeru. Već je snimio diskutabilni film “Poslije ponoćni događaji” koji su mnogi kritičari ocijenili na granici pornografije. Nova prilika za pokazivanje nadarenosti je već potpisano učešće u tv seriji “Kapetan Marleau” sa poznatim partnericama Corinne Masiero i Muriel Robin, koju će realizirati Josée Dayan. Delon mlađi će tumačiti beskućnika, krivo optuženog za ubojstvo u bogatom odmaralištu.

Alen Fabien je izjavio nakon izlaska iz policijske stanice – ‘Ako sada smetam ocu i brinem ga, ne treba zaboraviti kako je on ranije, dobro uzurpirao moje postojanje!’

Džana Mujadžić