Akcioni blockbuster “Transformersi” koji je čekan tako duko od sutra u kinima

Film će igrati u kinima: Cinema City Sarajevo, Cineplexx Palas Banja Luka, Multiplex Ekran Zenica, CineStar Tuzla, CineStar Mostar, CineStar Bihać, kino Kozara Prijedor, bioskop Andrićgrad Višegrad, CZK Trebinje, Theatre Busovača i mobilnom opremom u ostalim gradovima i mjestima u 3D i 2D tehnici.

Ne propustite najnoviji nastavak voljene i uspješne franšize o Transformersima i doživite do sada neviđeni vizuelni spektakl. Osigurajte vaša mjesta na vrijeme, sjajan i uzbudljiv provod u kinu je zagarantovan.

“Posljednji vitez” ruši suštinske mitove Transformers franšize i redefiniše značenje riječi heroj. Ljudi i Transformersi su u ratu, Optimus Prime je otišao. Ključ spašavanja naše budućnosti leži zakopan u tajnama prošlosti, u tajnoj historiji porijekla Transformersa na Zemlji. Spašavanje našeg svijeta će spasti na pleća nevjerovatnog saveza: Cade Yeagera (Mark Wahlberg), Bumblebee, engleskog lorda (sir Anthony Hopkins) i profesorice s Oxforda (Laura Haddock).

Postoji trenutak u svačijem životu kad smo pozvani da učinimo nešto važno. U filmu “Transformersi – Posljednji vitez”, lovine će postati heroji. Heroji će postati zlikovci. Samo jedan svijet će preživjeti: njihov ili naš.

Pogledajte trailer: