Adriana Ugarte novo glumačko otkriće

AdrianaUgarteUnuka reditelja i dramaturga

Adriana Ugarte, 31-godišnja Madrilenka je glumica o kojoj se govori. Nova Almodovarova muza je zavela svjetsku sedmu umjetnost i ne misli se zaustaviti.
Nakon učešća u brojnim španjolskim tv serijama, postala je mlada “Julieta”, sexy i spremna na sve avanture. Iako ulogu dijeli s Emmom Suarez, zavodljivom 50-godišnjakinjom, ljepotica plijeni šarmom i upečatljivom glumom.

Unuka poznatog reditelja Eduardoa Ugarte, Adriana je i pra unuka čuvenog dramaturga Carlosa Arnichesa. Izgledom i nadarenosti je uzbudila Festival u Cannesu, zadobivši sipmatije i naklonost cijele planete.

Tako je djelo spisateljice Alice Munro dobilo doslijednu interpretatoricu, a slavni predstavnik nezaboravne Movide, svoju novu muzu koju rado dijeli sa brojnim fanovima.

Lijepa glumica koja je kćerka suca i advokatice, studirala je pravo i filozofiju ali je započela iznova prije desetljeće, upisom na Akademiju glume u rodnom Madridu. Bio je to hrabar korak koji sada poznata Adriana, objašnjava starom latinskom izrekom:”Sreca pomaže samo smionima”!

Džana Mujadžić

Adriana-Ugarte