Adele: ‘Što sam starija, više se sviđam samoj sebi’

adeleSlavna britanska pjevačica Adele dala je ekskluzivni intervju za bh. radio Antena Sarajevo, u kojem je govorila o svom novom albumu “25”, tome koliko se njen život promijenio od početka karijere, majčinstvu, ulozi društvenih mreža i brojnim drugim temama.

Adele je u 2015. godini snimila album pod nazivom “25”,  odlučila dati ime “25”, po svojim godinama jer se, kako kaže, dosta toga izdešavalo od njenog posljednjeg albuma, ne samo u karijeri, nego u životu generalno.

Adele je između ostalog, postala je majka. Majčinstvom je htjela dokazati da više nije adoloscentica, već odrasla i zrela osboba.

U interviju za navedeni radio Adele je govorila i o prošlosti, osvrnuvši se na godine u kojima je bila ranjiva, te u kolikoj joj je to mjeri pomoglo u pisanju i stvaranju, te kako je starija i kako joj karijera napreduje da je sama prema sebi strožija.

Kaže kako se ne plaši godina i starosti: “Ne brinu me godine, sa uzbuđenjem gledam na period starenja, a što sam starija, to se sebi više sviđam i ugodnije mi je u mojoj koži. Brinu me pak stvari koje se odvijaju prebrzo i koliko vrijeme brzo prolazi. Radujem se periodu u kojem ću pogledati unazad trideset godina i biti zadovoljna sobom, samo ne želim da to dođe prebrzo”, izjavila je Adele za antena Sarajevo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *