Adele otkazala koncerte zbog problema sa glasnicama

Britanska pjevačica Adele prije nekoliko dana pripremala se za četiri posljednja koncerta svoje turneje, ali je odradila samo dva. Dva je morala otkazati jer je oštetila glasnice.

– Ova dva koncerta na Wembleyju su bili najveći i najbolji u mojoj karijeri. Ali, patila sam se obje večeri s glasom. Osjećala sam se kao da stalno moram pročišćavati grlo, posebno sinoć. Bila sam kod doktora i rekao mi je da sam oštetila glasnice i da ne smijem nastupati. Preblago je reći da mi je slomljeno srce – napisala je Adele na svojoj internet stranici.

Dodala je da već koristi sve moguće lijekove koje smije i još uvijek ne može pjevati te da je čak razmišljala da nastupi na playback, samo da bude s obožavateljima.

– Nikad to nisam napravila i nikad vam ne bih mogla to napraviti, to ne bih bila prava ja. Znate da ne bih samo tako donijela odluku o otkazivanju nastupa. Jako mi je žao. Tko otkazuje koncerte na Wembleyju?! – napisala je pjevačica koja je na svjetskoj turneji dosad odradila 121 koncert u godinu i pol, a ostala su joj bila još samo dva. Adele je napisala da je “drastično promijenila život” kako bi otišla na turneju i slomljena je jer je ne može završiti.

– Čini mi se da sam se cijeli život pripremala za ova četiri koncerta, a sad ih ne mogu odraditi. Žao mi je, molim vas oprostite mi – navodi se u poruci.