Vijesti

U filmu ’50 nijansi Sivog’ neće biti vrućih scena

Stigla je loša vijest za ljubitelje knjige i filma “50 nijansi Sivog“. Naime, Jamie Dornan, glavni glumac koji tumači lik Christiana Greya, izjavio je da  film neće obilovati eksplicitnim scenama seksa, što je vjerovatno jedna od stvari koje su i proslavile istoimeni roman na osnovu kojeg je i nastao ovaj film.

Ako u ovom filmu izbacite te scene, onda ćete od erotskog filma da dobijete neki fini filmić, što je svakako neprihvatljivo ljubiteljima romana u kojem ne manjka tih stvari, štoviše…

Film “50 nijansi Sivog” snimljen je prema istoimenom erotskom romanu koji je prije nekoliko godina zaludio svijet, naročito žensku publiku. Sada blaga varijanta romana u filmu će svakako razočarati žene, jer se ponovo sputava ženska seksualnost i nudi nam se ‘fina’ (odnosno lažna) predstava o glavnim junacima filma. Pored Dornana lik Anastasije Steele tumači mlada glumica Dakota Johnson.

U cilju sputavanja seksualnih sloboda ide i to da se sve češće govori kako film podstiče nasilje nad ženama, što je svakako apsurno i besmisleno. Dorian je prekomentarisao i te tvrdnje rekavši kako ni u knjizi ni u filmu nema ničega nasilnog u smislu da žena o kojoj je riječ nije na to pristala.

Ostaje nam još da vidimo kakav će biti film, a pošto se počinje prikazivati za valentinovo onda je sigurno da je to neki sladunjavi romantični film, ili slobodno možemo reći: ništa posebno, vjerovatno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)