mix

Taylor Swift konačno pronašla pravog muškarca za sebe

Nakon dosta propalih veza i nekoliko puta slomljenog srca, izgleda da je Taylor Swift konačno pronašla pravog muškarca za sebe!

Britanski glumac i američka pjevačica krenuli su da se zabavljaju prije dvije godine, a Taylor je ubjeđena da će se veliki trenutak uskoro dogoditi, a kako izvor tvrdi njen momak Joe Alvin planira da je zaprosi svakog trenutka.

“Pričali su o braku mnogo puta tokom proteklih par mjeseci i Taylor je nekoliko puta potvrdila da bi željela da se uda za Joa” , izjavio je izvor koji tvrdi da je Joe do sada dao nekoliko velikih znakova da planira da zaprosi Taylor do kraja godine.

Joe je ispitivao Taylor o prstenu koji bi voljela da ima , ukoliko bi do prosidbe došlo, a njih dvoje su zajedno do sada mnogo puta razgledali izloge zlatara. Verujem da sada već zna koji je pravi prsten za njegovu buduću vjerenicu” , objasnio je.

Par koji se sve vrijeme trudio da svoju vezu sačuva od očiju javnosti od nedavno ubrzava stvari!

Nije tajna da već neko vrijeme žive u njegovom stanu u Londonu i da sada traže neko novo, veće mjesto u koje bi mogli da se presele” , odao je izvor.
Taylor ga je upoznala sa svojom porodicom i izvor tvrdi da se on jako dobro sprijateljio sa njenom mamom i braćom.

Taylor se nikada do sada nije ovako zaljubila. Za razliku od mnogih njenih bivših, Joe ne želi da bude u centru pažnje i uvijek bi radije izabrao miran pab nego crveni tepih”.