Vijesti

2016. godine dolazi film ‘Deadpool’

deadpool-filmRyan Reynolds je podijelio prvu zvaničnu fotografiju sebe u ulozi Deadpool-a, dugo očekivanog filma 20th Century Fox-a.

Ova fotografija se definitivno razlikuje od drugih fotografija superjunaka, jer umjesto ‘opasne’, ‘žestoke’, ili ‘cool’ poze, Ryan je odlučio da se nađe u šaljivoj i opuštenoj pozi.

Deadpool je prvenstveno nastao kao strip, i konačno 2016. godine dolazi filmska adaptacija ovog stripa. Kostim izgleda besprijekorno, i najvjerovatnije je da će biti jedan od najboljih kostima superjunaka ikada.

Na osnovu Marvel Comics-ovog najnekonvencionalnijeg  anti-heroja, ‘Deadpool ‘govori o bivšem pripadniku specijalnih snaga koji se pretvorio plaćenika Wade Wilson-a, koji je nakon što je podvrgnut jednom eksperimentu koji mu omogućava da zacjeljuje velikom brzinom, postao ‘Deadpool’, te krenuo u potjeru za čovjekom koji mu je skoro pa uništio život…

Režiju film potpisuje Tim Miller, a u glavnim ulogama se pojavljuju: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Gina Carano, Olesia Shewchuk, Style Dayne…

Film će se u kinima pojaviti 12. februara 2016. godine.

Napišite komentar