10 godina nakon izlaska filma Miloš Timotijević kritikuje ‘U zemlji krvi i meda’

10 godina nakon izlaska filma Miloš Timotijević koji je glumio u filmu Angeline Jolie, ‘In the Land of Blood and Honey‘, odlučio je da iznese svoju kritiku na film nazvavši ga lošim, dok je za Angelinu rekao da se nije snašna u ulozi režiserke.

Film “U zemlji krvi i meda” govori o ratnim zločinima koje je Vojska Republike Srpske počinila u Bosni i Hercegovini. Zbog ovoga ga mnogi ljudi u Srbiji smatraju antisrpskim.

Miloš Timotijević i Alma Terzić u filmu ‘U zemlji krvi i meda’

Timotijević je u emisiji Šok Tok govorio o tome kako je bilo sarađivati s Angelinom, kojoj je ovo bio rediteljski prvijenac.

“Radio sam s njom. Sve znamo, ta tema je potrošena što se mene tiče. Lijepa je, mi smo generacija, ona je nekoliko mjeseci mlađa od mene. Znao sam je kao glumicu, prvi put sam se sreo s njom kad je bila rediteljica. To je bio njen prvijenac i na kraju se ispostavilo da i nije neka rediteljica. Taj scenarij je bio dosta pristojniji od njene režije”, kazao je.

Istakao je kako nije zadovoljan poslom koji je urađen.

“Najviše bi trebalo da pričamo koliko je taj film loš, to je moje mišljenje. Ne bi dobio prolaznu ocjenu. Ne ulazim u političku priču filma, to je loš film. Bila je previše blaga i popustljiva, to je bio jasan pokazatelj da ona nema jasnu viziju kako to treba izgledati”, zaključio je.

Ostavite komentar