mix

Gwyneth Paltrow dokazala da je u odličnim odnosima sa bivšim suprugom

Slavna glumica Gwyneth Paltrow u septembru prošle godine udala se po drugi put za Brada Falchuka, a tokom praznika je imala veliki porodični medeni mjesec i to na Maldivima.

NEW YORK, NEW YORK – APRIL 12: Actress Gwyneth Paltrow Signs Copies Of Her New Book ‘It’s All Easy’ at Barnes & Noble, 5th Avenue on April 12, 2016 in New York City. (Photo by Gilbert Carrasquillo/FilmMagic)

Ipak ono što je iznenadilo mnoge jeste glumičino priznanje da je na njenom medenom mjesecu bio i njen bivši suprug Chris Martin, frontmen grupe
Coldplay i to sa svojoj devojkom.

Gwyneth i Chris bili su u braku od 2003. do 2016. godine i imaju dvoje dece. Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima pa je glumica na pitanje kako je izgledalo kada su svi sjedeli zajedno za stolom na medenom mesecu rekla da je bilo “sjajnih razgovora i puno djece”. Mediji su ranije pisali i kako su Dan zahvalnosti proveli zajedno. Gwyneth sa novim suprugom Bradom i Chris sa svojom devojkom, glumicom Dakotaom Johnson.

“Želimo da olakšamo ovaj period za djecu. Oni samo žele da vide svoje roditelje na okupu. Pokušavamo to da održimo – zaključila je slavna glumica.