Home / Vijesti / Zaručili se Kit Harington i Rose Leslie, ljubavni par iz serije “Game of Thrones”

Zaručili se Kit Harington i Rose Leslie, ljubavni par iz serije “Game of Thrones”

Kit Harington, poznatiji po ulozi Jona Snowa u “Game of Thrones“, zaprosio je njegovu djevojku Rose Leslie s kojom je u vezi još od snimanja popularne serije, prenose strani mediji.
Harington i Leslie su se zaljubili nakon snimanja ljubavnih scena u drami o igri za prijestolje. Leslie je glumila “divljakušu” Ygritte koja je osvojila Jonovo srce kada je on putovao iza zida Crnog dvorca.

Nakon brojnih špekulacija o njihovom sastajanju i rastajanju, oni su prošle godine na crvenom tepihu službeno potvrdili da su zajedno. Prvi put su se upoznali 2012. godine kada su i započeli njihovu vezu. Poslije su raskinuli, ali su početkom 2016. obnovili romansu.

Oni žive zajedno već godinu dana, što je i Harington nedavno potvrdio.

“Živim sa svojom najboljom prijateljicom. Jako sam sretan i sve odlično funkcionira. Rose ima brojne ideje za uređenje kuće. Rekao sam joj da je jako važno da ovo bude naš zajednički prostor”, rekao je glumac.

Prema pisanju tabloida Life & Style, Harington je zaprosio Leslie uz romantičnu večeru kada se ona rasplakala i rekla “da”.

Snow je nastavio svoj angažman u “Game od Thrones” koja sa sedmom sezonom ruši sve rekorde gledanosti HBO televizije, dok je Ygritte umrla u prošloj sezoni.