Home / Svaštara / Slavna kanadska pjevačica Celine Dion u 50. godini prvi put u životu pozirala gola za Vogue

Slavna kanadska pjevačica Celine Dion u 50. godini prvi put u životu pozirala gola za Vogue

Kanađanka Celine Dion pozirala je gola za Vogue prije jučerašnjeg nastupa na pariskom Fashion Weeku. Na fotografiji koju je poznati modni magazin objavio na Instagramu, sedmerostruka dobitnica Grammyja sjedi gola na stolici, prekrštenih nogu i ruku.

“Evo malo golih činjenica o kojima možete razmišljati dok se Celine Dion presvlači između nastupa. Tokom proteklih pet godina nosila je skoro ekskluzivne kreacije visoke mode na svojim nastupima, kao što su onaj u Las Vegasu ili na mini evropskoj turneji koja još traje. Ona ima nastupe najmanje dva sata svake noći, pet ili šest dana u sedmici, na kojima se stalno kreće, pleše…”, napisali su iz Voguea na Instagramu.

Ovo je prvi put da 50-godišnja Celine pozira u potpunosti bez odjeće. Prije pet godina uradila je fotografije u toplesu za V magazin kada je rekla: “Ovakva sam u privatnom životu”.

Podsjećamo, pjevačica je prošle godine prošla kroz teško razdoblje nakon što je izgubila supruga Renea, a dva dana kasnije i brata. Obojica su preminuli od raka grla. Celine kaže kako je proživljavala česte nervne slomove, ali se oporavila nakon svega te se oseća bolje nego ikada.

Celine je sinoć nastupala u Parizu, a već se sprema za nove koncerte u Velikoj Britaniji.