Home / Vijesti / Selena Gomez polugola u novom spotu

Selena Gomez polugola u novom spotu

hands-to-myself-selena-gomezSelena Marie Gomez (Teksas, 1992.) je američka glumica i pjevačica. Njezina karijera je započela ulogom u seriji ‘Barney & Friends’. Postala je slavna zahvaljujući ulozi Alex Russo u Emmyjem nagrađenoj Disneyevoj seriji ‘Čarobnjaci iz Waverlyja’. Glumila je u filmovima: ‘Još jedna priča o Pepeljuzi’, ‘Program zaštite za princeze’, ‘Ramona i Beezus’, ‘Monte Carlo’, ‘Spring Breakers’, ‘Getaway’ i ‘Behaving Badly’.

Njena muzička karijera započela je u 2008. godini, potpisivanjem ugovora s Hollywood Records. Do danas, ona je objavila tri studijska albuma koji su osvojili Zlatnu ploču u nekoliko zemalja.

Selena Gomez i dalje želi pokazati svijetu da je, uprkos dječijem licu, odrasla i privlačna žena. U novom spotu skinula se u gačice sa Christopherom Masonom.

U jednoj sceni je potpuno gola dok se kupa u kadi. U većem dijelu spota Selena pleše, da bi je na samom kraju i uhapsili zbog uhođenja.

“Hands To Myself” je treći singl sa njenog novog albuma “Revival”.

Piše se o tome kako je mlada dama možda želi privući pažnju svog bivšeg momka Justina Biebera za kojeg je rekla da nije sigurna da ga je preboljela.

selena-gomez