Home / Vijesti / Povratak serije ‘Game of Thrones’ u aprilu 2016. godine

Povratak serije ‘Game of Thrones’ u aprilu 2016. godine

game-of-thrones-season-6-posterNakon zvršetka pete sezone serije ‘Game of Thrones ‘ ostalo je dosta nerazjašnjenih stvari, pa nam je HBO ponudio tračak nade, mada ipak nisu potpuno odgovorili na pitanje: Da li je Jon Snow mrtav ili ne ?
Na promo posteru za šestu sezonu koji je objavio HBO nalazi se upravo Jon Snow, sa krvavim licem, pa se na osnovu toga da slutiti da bi se Snow mogao vratiti u šestoj sezoni.

Završetak pete sezone, i smrt ili ne? Jon Snowa, bio je jedan od najšokantnijih trenutaka u cjelokupnom emitiranju ove svjetski poznate serije, što je izazvalo mnogo rasprava i teorija o tome da li je Snow mrtav ili ne, i da li će se vratiti u šestoj sezoni ili ne.

Kit Harrington je odbio da bude uvučen u raspravu početkom ove godine, kada je govorio za EW, te je samo rekao: “Rečeno mi je da sam mrtav. Ja sam mrtav. Ja se ne vraćam naredne sezone.”

Mnogi su ukazali na činjenicu da se Harrington još uvijek nije promijenio svoju kosu koju je dužan da održava takvom kakva jeste sve dok mu traje ugovor sa HBO.

Šta će se dešavati u narednoj sezoni ostaje da vidimo u aprilu 2016. godine.