Home / Vijesti / Justin Bieber 9. novembra 2016. u Areni Zagreb

Justin Bieber 9. novembra 2016. u Areni Zagreb

Justin-BieberJedna od najpoznatijih pop zvijezda, kanadski pjevač i kantautor Justin Bieber, održaće 9. novembra 2016. u Areni Zagreb koncertni spektakl.
“Sretan sam i ponosan što mogu predstaviti za nas jedan veliki događaj kakav već dugo nije realiziran u Hrvatskoj”, kazao je na konferenciji za novinare u hotelu Sheraton organizator Joe Bašić, direktor tvrtke MPG. “Događanje takve razine predstavit će Hrvatsku kao jednu od glavnih evropskih pozornica i privući pozornost cijelog svijeta” dodao je.

Bieber je veliko muzičko ime, prisutan na sceni već više od deset godina, a njegov posljednji studijski album “Purpose” jedan je od najuspješnijih albuma u historiji muzike.

U Areni Zagreb nastupit će 9. novembra 2016. u sklopu turneje “Purpose World Tour”, a organizatori su se potrudili da ulaznice za zagrebački koncert budu među najjeftiijima u Europi, kako bi potaknuli što više ljudi iz okolnih zemalja da na koncert dođu upravo u Hrvatsku. Bašić je izjavio da se trošak Bieberova dolaska broji “u milionskim iznosima”.

Bieber će u Zagrebu nastupiti sa posebnim gostima čija će imena biti objavljena tek na dan koncerta, a Bašić je najavio kapacitet dvorane od više od 17 hiljada ljudi, dva stagea, fan pitove, nekoliko VIP paketa, poseban paket cjelodnevnog druženja s Bieberom…