mix

Amber Heard: Pare od razvoda ću dati u dobrotvorne svrhe

Plavokosa holivudska glumica Amber Heard, osim po ljepoti, poznata je i po velikom skandalu koji je pratio njen razvod od glumca Johnnyja Deppa.

Podsjećamo, par je započeo vezu 2011. godine nakon što su se upoznali na setu filma “The Rum Diary”, a vjenčanje je održano 2015. godine. Svega 15 mjeseci kasnije, otkriveno je da se par rastaje, a Amber je momentalno optužila supruga za psihičko i fizičko zlostavljanje.

Amber je tvrdila kako je glumac imao velikih problema s alkoholom, zbog čega ju je zlostavljao od samih početaka veze, a snimila je i modrice po licu za koje je tvrdila kako joj je nanio upravo Johnny.

Postojala je i priča kako si je tokom jedne burne svađe Johnny odrezao dio malog prsta te na ogledala u njihovoj kući ispisao uvredljive poruke u kojima optužuje Amber za prevaru. Ne smijemo ni zaboraviti na snimku u kojoj glumac u vidno alkoholiziranom stanju divljački udara po kuhinjskim elementima, ne znajući da ga tadašnja supruga potajno snima, što je išlo u prilog njegovoj ne tako lijepoj naravi.

Bivše zaručnice slavnog glumca, Winona Ryder, Kate Moss i Vanessa Paradis odmah su stale u njegovu odbranu, a to je učinio i dio javnosti, tvrdeći kako je Amber od samih početaka planirala ovakav razvoj događaja kako bi se dokopala njegovog novca.

Ovih je dana u glumčevu obranu stala i slavna spisateljica i autorica “Harryja Pottera” JK Rowling koja je javno odbranila svoju odluku da dotičnog zadrži u filmu “Fantastic Beasts”, iako je priznala kako je razmišljala da ga izbaci iz njega nakon svih optužbi.

Amber se oglasila putem društvene mreže sa slikom teksta iz njene i Johnnyjeve zajedničke izjave za javnost nakon razvoda, te na kraju poručila “kako Johnnyju želi sve najbolje i da će sve milione koje je dobila od razvoda donirati u dobrotvorne svrhe”.

“Samo da se zna, ovo je bila naša zajednička izjava nakon razvoda. Izvlačenje određenih riječi i rečenica iz konteksta nije u redu. Žene, nastavite se boriti i budite snažne”, poručila je Amber u tekstu ispod slike.

U međuvremenu, Amber je započela vezu s milijarderom Elonom Muskom koji je javno priznao kako mu je slomila srce nakon što ju je prekinula, no sve je stalo na tome.